Crumpets, Marmite, Yorkshire Tea, Irn-Bru, Clotted Cream, Sausages & much more!

(Pick-up Only) PUKKA PIES CHICKEN & MUSHROOM 227G

(Pick-up Only) PUKKA PIES CHICKEN & MUSHROOM 227G

(Pick-up only) PORK PIES 4 PACK 260G

(Pick-up only) PORK PIES 4 PACK 260G

(Pick-up only) BLAKEMAN 8 LINCOLNSHIRE SAUSAGES 454G

70,00 kr

This item is a frozen product and can only be collect from our store and should not be ordered for delivery.

Real English sausages made in the UK, Lincolnshire are deliciously seasoned with sage to give extra flavour.

Availability: In stock
SKU
78667868976
More Information
Ingredients

BLAKEMANS LINCOLNSHIRE SAUSAGES, lincolnshirekorv.
Ingredienser: fläsk (50%), vatten, skorpa (innehåller VETEmjöl, berikade med kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), fläskfett, fläsksvål, SOJAprotein, potatisstärkelse, salt, ört (salvia), stabiliseringsmedel (E450 (v),  E450 (i)), dextros, konserveringsmedel (natriummetabiSULFIT), rapsolja, aromer, antioxidant (E301), kryddextrakt, surhetsreglerande medel (E331(iii)), örtextrakt.
Tillverkad till ett kollagenhölje av nötkött.
För allergener se ingredienser i STORA BOKSTÄVER.
Håll fryst, konsumeras efter följande datum efter köpet: kylskåp: 24 timmar. Frysfack -18c eller mindre tills bäst före datum. Bäst före datum: Se förpackning.
Ursprung: Storbritannien. Producerat med brittiskt fläsk.
Importeras av Götebrittanian AB 559216-5194
Näringsdeklaration: per 100g: Energi (kJ) 1388,00, Energi (kcal) 323,00, Fett (g) 27,6, varav mättat fett (g) 11,1, Kolhydrat (g) 8,6, varav sockerarter (g) 1,2, Protein (g) 9,9, Salt (g) 1,4.
Instruktioner: Utrustning kan variera, följande instruktioner är riktlinjer. Fritera: Ställ in fritösen på 180c och tillaga i 6-7 minuter. Låt rinna av och servera. Stek: Stek i lite olja I 15-20 minuter, vänd då och då. Låt rinna av och servera. Grill: Placera under uppvärmd grill I 15-20 minuter, vänd då och då. Se till att korven är varm rakt igenom och servera rykten hett. Värm ej upp igen. Tvätta alltid händerna, arbetsyta och redskap före och efter användning av rått kött.