Ingredients |
PAXO GLUTEN FREE STUFFING, glutenfri salvia och lök mix, gjord med rismjöl och grammjöl. Ingredienser: glutenfritt ströbröd (rismjöl, vegetabiliska fibrer, dextros, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), salt), grammjöl, torkad lök (8%), rostad lök (8%), rapsolja, salt, torkad salvia (1,5%), torkad persilja, färg (ammoniakkola). Förvaras på en sval och torr plats. Bäst före: se förpackning. Ursprung: Storbritannien Importeras av Götebrittanian 559216-5194 Näringsdeklaration: per 100g: Energi (kJ) 555,0, Energi (kcal) 131,0, Fett (g) 1,5, varav mättat fett (g) 0,3, Kolhydrat (g) 25,4, varav sockerarter (g) 3,4, Fiber (g) 1,6, Protein (g) 3,2, Salt (g) 1,17. Instruktioner: Värm ugn till 220°c, varmluftsugn 200°c, gasugn markering 7. Töm innehållet i en skål. Tillsätt 265ml kokande vatten. Blanda väl. Tillsätt en klick smör om så önskas. Låt stå i 5 minuter. Lägg sedan i en ugnsfast form eller rulla till små bollar och lägg på smörat bakplåtspapper. Grädda i 20-25 minuter. |