MATTHEW WALKERS GLUTEN FREE CHRISTMAS PUDDING 400G

149,00 kr

Matthew Walker's started producing their world renowned Christmas puddings in 1899. In later years, they have developed high quality variations hoping that as many people as possible can still enjoy their traditional figgy pudding at Christmas. This variation is made to an extremely high standard with delicious ingredients, containing juicy sultanas, cider and rum! Enjoy with brandy or rum butter, melt and set on fire before pouring over your pudding. Why not try with a flavoured ice cream, warm custard or even clotted cream? This size is recommend for 4 portions and is gluten free.

Availability: Out of stock
SKU
956222
More Information
Ingredients

400g MATTHEW WALKER GLUTEN FREE CHRISTMAS PUDDING, plumpudding med sultanas, cider och rom.
Ingredienser: Sultaner (289%), socker, cider (9%), glutenfritt ströbröd (rismjöl, grammjöl, miazestärkelse, salt, dextros), vatten, glutenfritt mjöl (rismjöl, potatisstärkelse, majsmjöl), fuktighetsbevarande (glycerin), vegetabiliskt fett (palmolja, rismjöl, rapsolja), färskt blandat skal (apelsinskal, citronskal), rom (1%), blandad krydda, melass, salt.
Kan innehålla spår av NÖTTER.
För allergener se ingredienser i STORA BOKSTÄVER.
Förvaras på en sval och torr plats. Bäst före: se förpackning.
Ursprung: Storbritannien
Importeras av Götebrittanian 559216-5194
Näringsdeklaration: per 100g: Energi (kJ) 1267,00, Energi (kcal) 300,00,  Fett (g) 4,6, varav mättat fett(g) 2,4, Kolhydrat (g) 62,6, av vilka sockerarter (g) 47,1, Fiber (g) 1,6, Protein (g) 2,3, Salt (g) 0,26.
Instruktioner: Ta bort pappersförpackningar. Ångkoka: Lägg puddingen i en skål medan den fortfarande är i plastförpackningen med locket på. Placera skålen i en ångkokare i 1 timme. Se till att vatten ej når puddingen. Låt ej ångkokaren koka sig torr. Mikrovågsugn: Detta är riktlinjer läs instruktionsbok. Gör hål på locket och placera i mikrovågsugn på ett mikrovågssäkert fat. Värm: 800w 3 minuter, 900w 2 minuter 30 sek, låt stå i 1 minut innan servering.