Ingredients |
HOMEPRIDE CHEESE & BACON PASTA BAKE, En ost- och baconpastabaksås med skinka, bacon och ost. Ingredienser: Vatten, rapsolja, skinka med tillsatta mjölkproteiner (3%) (fläsk (77 %), vatten, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), laktos (MJÖLK), torkad glukossirap, arom, stabiliseringsmedel (dinatriumdifosfat, pentanatriumtrifosfat), MJÖLKmineraler, MJÖLKproteiner, dextros, antioxidant (natriumaskorbat), konserveringsmedel (natriumnitrit)), modifierad majsstärkelse, lök, rökt bacon (2%) (fläsk (94 %), salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), torkad glukossirap, stabiliseringsmedel (dinatriumdifosfat), antioxidant (natriumaskorbat), konserveringsmedel (natriumnitrit)), potatisstärkelse, maltodextrin, aromer (innehåller KORN, MJÖLK och VETE), ÄGGULApulver, cheddarost (0,5%) (MJÖLK), salt, ostpulver (0,5%) (MJÖLK), senapspulver (malda SENAPSfrön, VETEmjöl (med tillsatt kalcium, järn, niacin, tiamin), mald gurkmeja), vitlökspuré, stabiliseringsmedel (polyfosfater, natriumfosfater, xantangummi), socker, torkad glukossirap, laktos (MJÖLK), mald muskotnöt, champinjonpulver, lökpulver, mald vitpeppar, rödbetspulver, färgämne (karotener), lökolja. För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i STORA BOKSTÄVER. Förvaras på en sval och torr plats. Förvaras i kylskåp efter öppnade och konsumera inom 3 dagar. Ät ej om säkerhetsknappen på locket kan tryckas ner. Bäst före: se förpackning. Ursprung: Storbritannien Importeras av Götebrittanian AB 559216-5194 Näringsdeklaration: per 100g: Energi (kJ) 336,0, Energi (kcal) 81,0, Fett (g) 5,6, varav mättat fett (g) 1,0, Kolhydrat (g) 5,5, varav sockerarter (g) 0,9, Fiber (g) <0,5, Protein (g) 2,0, Salt (g) 0,83. Instruktioner: Förvärm ugnen (200c/gasmark 6/fläktugn 180c). Lägg 200g torr pasta i 1,5L ugnssäker form. Häll på såsen och fyll sedan den tomma burken till toppen av etiketten med kallt vatten. Rör ner vattnet i pastan, blanda väl. Grädda utan lock i 25 minuter. Ta ut ur ugnen och rör om väl. Strö över 100g riven ost och grädda i ytterligare 20 minuter tills den bubblar och är gyllenbrun. Låt stå i 5 minuter för att svalna innan servering. Se till att maten är helt tillagad och rykande varm innan servering. |