Ingredients |
FRAY BENTOS STEAK AND KIDNEY PIE, nötkött och fläsk njure i sås toppad med smördeg. Ingredienser: Vatten, VETEmjöl (VETEmjöl, VETEgluten, kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), nötkött (15%), fläsk Njure (10%), palmolja, modifierad majsstärkelse, rapsolja, salt, lökpulver, KORNmaltsextrakt, tomatpuré, jästextrakt, arom, nötköttsextrakt, cikoriaextrakt, stabiliseringsmedel (xantangummi), socker, färgämne (sockerkulör), vit peppar, tomatpulver, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), vitlökspulver. För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i STORA BOKSTÄVER. VARNING: Man har varit noga med att ta bort ben, dock kan några fortfarande finnas. Förvaras på en sval och torr plats. Bäst före: se förpackning. Ursprung: Storbritannien Importeras av Götebrittanian AB 559216-5194 Näringsdeklaration: per 100g: Energi (kJ) 676,0, Energi (kcal) 162,0, Fett (g) 9,4, varav mättat fett (g) 4,6, Kolhydrat (g) 12,9, varav sockerarter (g) 0,2, Fiber (g) 0,6, Protein (g) 6,4, Salt (g) 0,77. Instruktioner: Följande instruktioner är riktlinjer, utrustning kan variera. Ta av locket, placera den öppnade burken på bakplåt och placera i förvärmd ugn (200°c/fläktugn 180°C/Gas märke 6). Grädda i 30 minuter eller tills smördegen har stigit och är gyllenbrun. Se till att produkten är rykande het före servering. |