Ingredients |
FRAY BENTOS CHICKEN PIE, kycklingpaj toppad med smördeg. Ingredienser: Vatten, kyckling (21%), VETEmjöl (VETEmjöl, VETEgluten, kalciumkarbonat, niacin, järn, tiamin), palmolja, modifierad majsstärkelse, rapsolja, salt, kycklingfond (vatten, kyckling, kycklingfett, salt), tomatpasta, majsstärkelse, lökpulver, KORNmaltsextrakt, vitpeppar, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), salvia, arom. För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i STORA BOKSTÄVER. VARNING: Man har varit noga med att ta bort ben, dock kan några fortfarande finnas. Förvaras på en sval och torr plats. Bäst före: se förpackning. Ursprung: Storbritannien Importeras av Götebrittanian AB 559216-5194 Näringsdeklaration: per 100g: Energi (kJ) 706,0, Energi (kcal) 169,0, Fett (g) 8,6, varav mättat fett (g) 3,8, Kolhydrat (g) 14,3, varav sockerarter (g) 0,3, Fiber (g) 0,6, Protein (g) 8,2, Salt (g) 0,53. Instruktioner: Ta av locket, placera den öppnade burken på bakplåt och placera i förvärmd ugn (425°f/f220°C/Gas märke 7). Grädda i 25-30 minuter eller tills smördegen har stigit och är gyllenbrun. Se till att produkten är rykande het före servering. För fläktugnar, se tillverkarens riktlinjer för temperatur och tillagningstid. |