Ingredients |
DISNEY PRINCESS CUPCAKES, sockerkaksmix med glasyr och sockerdekorationer. Ingredienser: Sockerkaka mix: VETEmjöl (VETEmjöl, kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), socker, bakpulver (E501, E450, E575), rapsolja, dextros. emulgeringsmedel (E472(b)m E477), torkad glukossirap, skumMJÖLKSpulver, salt. Glasyrmix: florsocker, majsstärkelse, klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat). Strössle: Socker, VETEstärkelse, glukossirap, koncentrat (spenat, safflor, rödbetor), färgämne (antocyaniner). Ätbara rån: Potatisstärkelse, vatten, socker, glukossirap, fuktighetsbevarande medel (sorbitol, glycerol), emulgeringsmedel (SOJA- och solroslecitiner), naturliga färgämnen (spirulinaextrakt, riboflavin, rödbeta, antocyaniner). För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i STORA BOKSTÄVER. Förvaras på en sval och torr plats. Bäst före: se förpackning. Ursprung: Storbritannien. Importeras av Götebrittanian 559216-5194 Näringsdeklaration: per 100g: Energi (kJ) 1520,0, Energi (kcal) 361,0, Fett (g) 12,3, varav mättat fett (g) 6,3, Kolhydrat (g) 57,9, varav sockerarter (g) 37,0, Fiber (g) 0,5, protein (g) 4,48, Salt (g) 0,31. Instruktioner: Värm ugnen till 180c (160c varmluftsugn), gasmark 4. Lägg muffinsformarna i en muffinsform. Vispa sockerkaksmixen med 6g smör och 1 medum ägg tills den är tjock och slät. Häll i 45ml vatten och vispa i 1 minut tills blandningen ser rinnig ut. Fördela kakblandningen i varje muffinsform (ca.1 rågad matsked per muffinsform). Grädda i 12-15 minuter tills kakorna är fasta och gyllenbruna. Låt kakorna svalna på galler. För att göra glasyren, lägg florsockret i en liten skål och tillsätt 30g av mjukt smör. Blanda långsamt i florsockret med en gaffel för att få en slät glasyr. Bred ut eller sprid lite av glasyren på varje kaka och dekorera med strössel och de ätbara rånen. Bäst när den äts nybakad. |