Ingredients |
CRAYOLA EASTER EGG, ihåligt mjölkchoklad ägg med glasyr. Ingredienser: Socker, kakaosmör, torkad skumMJÖLK, torkad helMJÖLK, kakaomassa, glukossirap, vegetabiliska fetter (palm, sal, shea i varierande proportioner), rapsolja, emulgeringsmedel (lektiner (SOJA), polyglycerolestrar av fettsyror, mono- och diglycerider av fettsyror), färgämnen (rödbetsröd, paprikaextrakt) risstärkelse, palmolja, maltodextrin, vaniljarom, konserveringsmedel (kaliumsorbat), surhetsreglerande medel (citronsyra), stabiliseringsmedel (pektiner). Mjölkchoklad innehåller kakao solids 26% minimum, mjölkbeståndsdelar 27% minimum, och vegetabiliskt fett förutom kakaosmör. För allergener se ingredienser i STORA BOKSTÄVER. Förvaras på en sval och torr plats. Bäst före: se förpackning. Ursprung: Storbritannien, Kakaoingredienser utanför Storbritannien Importeras av Götebrittanian 559216-5194 Näringsdeklaration: per 100g: Energi (kJ) 2123,00, Energi (kcal) 507,00, Fett (g) 25,0, varav mättat fett (g) 15,0, Kolhydrat (g) 61,0, varav sockerarter (g) 56,0, Protein (g) 8,0, Salt (g) 0,17. |