Crumpets, Marmite, Yorkshire Tea, Irn-Bru, Clotted Cream, Sausages & much more!

17th December - last order date for Christmas web orders.

(Pick-up only) CLONAKILTY BLACK PUDDING 280G

(Pick-up only) CLONAKILTY BLACK PUDDING 280G

(Pick-up only) PUKKA PIES JUMBO SAUSAGE ROLL 170G

(Pick-up only) PUKKA PIES JUMBO SAUSAGE ROLL 170G

(Pick-up only) BLAKEMAN 8 CUMBERLAND SAUSAGES 454G

79,00 kr

This item is a frozen product and can only be collect from our store and should not be ordered for delivery.

Blakeman's Cumberland Sausages are real English sausages made in the UK. Perfect to serve with breakfast, in a sandwich with brown sauce, mash and gravy or on the BBQ. 

Availability: In stock
SKU
5021685323456
More Information
Ingredients

BLAKEMANS CUMBERLAND SAUSAGES, cumberlandkorv.
Ingredienser: fläsk (50%), vatten, skorpa (innehåller VETEmjöl, berikade med kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), fläskfett, fläsksvål, SOJAprotein, salt, aromer, potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E450 (iii), E450 (i)), konserveringsmedel (natriumSULFIT), krydda, dextros, antioxidant (E300). 
Tillverkad till ett kollagenhölje av nötkött.
För allergener se ingredienser i STORA BOKSTÄVER.
Håll fryst, konsumeras efter följande datum efter köpet: kylskåp: 24 timmar. Frysfack -18c eller mindre tills bäst före datum. Bäst före datum: Se förpackning.
Ursprung: Storbritannien. Producerat med brittiskt fläsk.
Importeras av Götebrittanian AB 559216-5194
Näringsdeklaration: per 100g: Energi (kJ) 1238,00, Energi (kcal) 298,00, Fett (g) 23,9, varav mättat fett (g) 8,9, Kolhydrat (g) 8,2, varav sockerarter (g) 1,3, Protein (g) 12,33 Salt (g) 1,24.
Instruktioner: Utrustning kan variera, följande instruktioner är riktlinjer. Fritera: Ställ in fritösen på 180c och tillaga i 6-7 minuter. Låt rinna av och servera. Stek: Stek i lite olja I 15-20 minuter, vänd då och då. Låt rinna av och servera. Grill: Placera under uppvärmd grill I 15-20 minuter, vänd då och då. Se till att korven är varm rakt igenom och servera rykten hett. Värm ej upp igen. Tvätta alltid händerna, arbetsyta och redskap före och efter användning av rått kött.