Ingredients |
GLENFIDDICH WHISKY FRUIT CAKE, fruktkaka med whisky. Ingredienser: Sultanarussin (42%), hela ÄGG från frigående höns, glacékörsbär (11%) (körsbär, glukos-fruktossirap, frukt- och grönsakskoncentrat (aronia, morot), surhetsreglerande medel: citronsyra), VETEmjöl (VETEmjöl, kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), socker, smör (MJÖLK), whisky (4%), vegetabiliska oljor (palm, raps), MANDEL, kanel, salt, KORNmaltsextrakt. Kan också innehålla ANDRA NÖTTER. För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i STORA BOKSTÄVER. Förvaras på en sval och torr plats. Bäst före: se förpackning. Tillverkad i Skottland med icke-EU sultaner och körsbär från EU. Importeras av Götebrittanian 559216-5194 Näringsdeklaration: per 100g: Energi (kJ) 1505,00, Energi (kcal) 358,00 Fett (g) 10,5, varav mättat fett (g) 4,7, Kolhydrat (g) 60,1, varav sockerarter (g) 52,3, Fiber (g) 3,3, Protein (g) 4,0, Salt (g) 0,35. |