Ingredients |
RUDDS SAUSAGES, fläskkorv. Ingredienser: Fläsk (82%), vatten, skorpa (VETEmjöl (VETEmjöl, kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), bakpulver: ammoniumkarbonat), fläskfett, krydda (skorpa (VETEmjöl (VETEmjöl, kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), salt, bakpulver: ammoniumkarbonat), salt, aromer, dextros, stabiliseringsmedel: trifosfat, konserveringsmedel (natriumSULFIT), jästextrakt, antioxidant: natriumaskorbat; färgämne carmin), VETEprotein. Fylld i nötköttskollagenhölje. För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i STORA BOKSTÄVER. VARNING: Man har varit noga med att ta bort ben, dock kan några fortfarande finnas. Förvaring: **** Matfrys (-18c eller under) till bäst före-datum. *** (-18c eller under) till bäst före-datum. Frysfack i kylen ** 1 månad, * 1 vecka. Istillverkningsfack 3 dagar. Kyl eller andra svala ställen 24 timmar. Frys ej om. Bäst före datum: Se förpackning. Ursprung: Irland, med irländskt och eu fläsk. Importeras av Götebrittanian AB 559216-5194 Näringsdeklaration: per 100g: Energi (kJ) 1258,00, Energi (kcal) 303,00, Fett (g) 22,4 varav mättat fett (g) 7,9, Kolhydrat (g) 14,2, varav sockerarter (g) 2,9, Fiber (g) 1,1, Protein (g) 10,4, Salt (g) 1,35. Instruktioner: Ej lämpligt för tillagning i mikrovågsugn. Värm inte upp korvarna igen efter tillagning. Grill: Placera korvarna på galler i förvärmd grill på medium värme i 15-18 minuter, vänd då och då. Stek: Stek i lite olja i en stekpanna, steka på medium värme i 15-18 minuter på medium värme, vänd då och då. Låt rinna av väl före servering. Se till att korvarna är genomstekt inom servering. |